Pulpa de porc cu legume si bambus

Am pregatit acest preparat cu minunatele produse primite de la „Shan`shi The Asian Connection http://ro.shan-shi.com/ .

Preparatul participa la campania cu preparate asiatice organizata pe blogul Savori Urbane http://savoriurbane.com/shanshi-the-asian-connection/ .

 

 

IMG_9733 copy

 

IMG_9754 copy

Ingrediente:

IMG_9643 copy

600gr pulpa de porc

3 tije de telina

1 bucata praz (10cm)

1 morcov mare

1 vanata medie

1 ardei rosu

5 catei de usturoi

chimen zdrobit

ghimbir (5 cm) 

1 mana bambus  Shan`shi

chili dupa gust  Shan`shi

condimente chinezesti dupa gust  Shan`shi

sos de soya ptr wok  Shan`shi

taitei din faina de orez   Shan`shi

sare dupa gust

50 ml ulei 

Mod de pregatire legume:

Toate legumele se taie cuburi mai mari.

Marinata ptr carne:

Ghimbirul ras, putin ulei, chili, , condimente chinezesti, sos de soya, chimen zdrobit. Toate  se amesteca cu bucatile de carne taiate  cuburi si se lasa in frigider minim 2 ore.

Mod de preparare :

Se incinge wok`ul se pune 50 ml ulei si  se pun vinetele amestacand in wok pana se rumenesc putin, apoi se scot intr`un bol si se tin la cald.

IMG_9656 copy

Dupa ce am scos vinetele se pun morcovii  peste care punem putin sos de soya

IMG_9658 copy

Cand sosul de soya a scazut 

IMG_9668 copy

Adaugam carnea cu tot cu marinata

IMG_9676 copy

Amestecam si punem capacul sa se patrunda bine carnea

IMG_9678 copy

Cand carnea este patrunsa adaugam telina, prazul, ardeiul rosu, bambusul, condimente chinezesti, putin sos de soya si amestecam, punem capacul la wok . Lasam sa se patrunda legumele dar sa ramana mai crocante (cateva minute).

IMG_9683 copy

 

Cand sunt patrunse legumele 

IMG_9700 copy

 

Adaugam usturoiul taiat si vinetele. Amestecam, potrivim de sare si inchidem focul.

IMG_9710 copy

Servim cu taiteii din orez fierti separat, urmand instructiunile trecute pe pachet.

IMG_9728 copy

 

IMG_9722 copy

 

“Poti castiga si tu un set complet de ingrediente Shan’shi http://ro.shan-shi.com/ , un wok si setul aferent de ustensile, daca te inscrii cu un comentariu pe pagina oficiala a campaniei de la Savori Urbane     http://savoriurbane.com/shanshi-the-asian-connection/.Spune acolo cu ce ingrediente ai gati tu o reteta asiatica!”

 

Anunțuri

15 comentarii (+add yours?)

  1. Camelia
    Feb 14, 2015 @ 18:10:17

    Foarte frumos preparatul tau. Sunt indragostita de mancarea chinezeasca. Sigur p sa il incerc in curand. Mai greu cu vinetele iarna, dar vad eu cum ma descurc.
    Multumesc!

    Răspunde

  2. Claudia
    Feb 08, 2015 @ 17:06:07

    Ce buna cred ca e si ce pofta mi-ai facut. Si pe lista mea e o mancare asiatica cu carne de porc. Sa vad ce imi va iesi 🙂

    Răspunde

  3. Myky
    Feb 07, 2015 @ 19:42:34

    waw ce bine arata…cum as putea degusta?..ma luat cu foamea dupa ce am vazut acest preparat asa de frumos ornamentat..”se ofera reteta gratuit ?’..BRAVO FELICITARI ..

    Răspunde

  4. Food Design
    Feb 07, 2015 @ 19:41:10

    abia astept sa gatesc si eu cu bambus, il ador. arata apetisant ❤

    Răspunde

  5. Elena Fantanaru
    Feb 07, 2015 @ 18:46:09

    Arata super,sant sigura ca este foarte gustoasa,este foarte aspectoasa…..succces m-ai departe.

    Răspunde

  6. Anonim
    Feb 07, 2015 @ 17:43:13

    Arata foarte bine. Ti-a iesit super fain. De arome nici nu mai vorbesc. Felicitari. Si mie imi plac mancarurile asiatice.

    Răspunde

  7. Mona Bustan
    Feb 07, 2015 @ 17:02:06

    Minunat ca de obicei !

    Răspunde

  8. SAVORI URBANE
    Feb 07, 2015 @ 16:10:10

    ce culori frumoase si ce preparat reusit!!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: