Cine este Cerulina?
Eu!
Locuiesc in Timisoara, am un sot si o fetita. Ma pasioneaza arta culinara si am decis sa impartasesc cele invatate si practicate pana acum in micul meu laborator al bucatelor. Fiti bineveniti a vizualiza si comenta despre cele vazute si sa ne auzim cu bine!
Cerulina
Anonim
sept. 25, 2015 @ 13:30:56
Te pup Cerulina! Ma bucur ca te pot gasi si aici.
ApreciazăApreciază
cerulina
sept. 25, 2015 @ 17:34:44
🙂 🙂
ApreciazăApreciază
Savin
iul. 11, 2015 @ 13:01:04
Felicitări.
Am văzut preparate foarte interesante și foarte frumos explicate
ApreciazăApreciază
cerulina
sept. 25, 2015 @ 17:35:11
Multumesc!
ApreciazăApreciază
cozia
apr. 07, 2015 @ 18:06:11
mama draga, am o rugaminte ca de la o nexperimentata la o specialista si vorbesc serios.
eu vreau sa prepar acu de paste, prajitura duo.
as vrea sa stiu daca e indicat sa schimb crema si sa prepar crema cu galbenusurile ramase de la primul blat si intreb, blaturile nu trebuiesc vreun pic insiropate, sau de la ulei vor fi asa, fragede fragede?
multumesc anticipat si saptamana mare, iti doresc sarbatori pline de bucurii si multa sanatate, evident, paste fericit siii 🙂 cu permisiunea ta astept raspuns, maine ma revin , ca as vrea joi sa fac prajitura duo!
ApreciazăApreciază
cerulina
apr. 09, 2015 @ 12:48:47
Daca nu ai avut albusurile dinainte si folosesti ouale intregi ptr primul blat (cel alb) poti introduce si galbenusurile la crema. Nu trebuiesc insiropate blaturile sunt exact asa cum trebuie.
ApreciazăApreciază
cozia
apr. 09, 2015 @ 20:13:38
multumesc!
ApreciazăApreciază
petrut lucia
mart. 08, 2015 @ 14:57:43
Foarte bune toate retetele
ApreciazăApreciază
cerulina
mart. 08, 2015 @ 20:45:15
Multumesc!
ApreciazăApreciază
olga petre
mart. 08, 2015 @ 09:21:51
Am reusit de pe tel.sunt atat de multe,cu siguranta am de unde alege.Multumesc😉😉😉
ApreciazăApreciază
cerulina
mart. 08, 2015 @ 20:45:51
Cu multa placere!
ApreciazăApreciază
Anonim
feb. 19, 2015 @ 12:10:02
Este minunat tot ce ai postat.Domnul sa te binecuvanteze,ca impartasesti retetele pentru toti cei interesati.
ApreciazăApreciază
cerulina
feb. 19, 2015 @ 15:35:53
Multumesc! binecuvantati sa fim toti.
ApreciazăApreciază
Lucia Neagu
nov. 30, 2014 @ 19:14:17
numai bunatati si feluri minunate!!!
ApreciazăApreciază
Anonim
nov. 30, 2014 @ 19:11:53
numai sinumai bunatati si feluri minunate!!!
ApreciazăApreciază
cerulina
feb. 07, 2015 @ 22:31:40
Multumesc!
ApreciazăApreciază
cerulina
feb. 19, 2015 @ 15:36:17
🙂
ApreciazăApreciază
Anonim
sept. 24, 2013 @ 19:47:59
Buna ziua ,Cerulina .
Lipsesti de ceva timp de pe ,arta culinara si-mi lipsesti desi eu sint doar un vizitator .Pe blogul tau am intrat de mai multe ori dar nu am lasat urme..doar am citit ,rasfoit. Acum am intrat special sa caut o conserva cu gogosari in sos tomat (cred!) in orice caz arata f.bine la tine in farfurie. Si ma mai intereseaza reteta ta de inghetata care iarasi arata fffbine =nu le-am gasit la tine in sectiunile tale si m-as bucura daca le-ai pune aici sau pe arta ,poate ar interesa si pe alte persoane.
merci mult
ApreciazăApreciază
cerulina
feb. 15, 2014 @ 13:41:56
Multumesc ptr vizite!
Am avut ceva probleme si nu am prea fost activa. O sa pun si inghetatele pe blog. Sunt scrise si pe arta culinara forum retetele mele de inghetata pe topicul ”ce dulciuri gatim azi”pag 163 din 25 iunie 2012.
ApreciazăApreciază
geladumi
sept. 05, 2013 @ 10:14:50
Cerulina, sper ca esti bine, mi-e dor de prezenta ta pe blog!
ApreciazăApreciază
cerulina
feb. 15, 2014 @ 13:43:29
:*
ApreciazăApreciază
tandemevents
mart. 02, 2013 @ 14:02:28
Cerulina ne esti draga pe oriunde am umbla, te saluta echipa Tandem Events ( sau Oana Turnea in alta formula ) 🙂
ApreciazăApreciază
cerulina
mart. 02, 2013 @ 16:11:16
Multumesc!
Ma simt magulita!
Oana, si tu imi esti tare draga mie.
ApreciazăApreciază
geladumi
feb. 21, 2013 @ 19:26:27
Si eu ma aflu printre cei incantati de blogul tau si nu de-acum…si mai stiu ca nu ai timp sa postezi tot ce-ti iese din manutele alea harnice. Si mai sun mandra de ceva: de faptul ca te-am sfatuit sa-ti arhivezi minunatele retete pe blog, fiindca iata ce minunatie de blog ai. Succes si reusite pe toate planurile iri doresc, nu numai in plan culinar, ca aici iti iese totul! 🙂
ApreciazăApreciază
cerulina
feb. 21, 2013 @ 21:27:25
Iti multumesc mult!
In tine am gasit o prietena adevarata care m-a incurajat intotdeauna, care mi`a zis de multe ori sa privesc doar inainte.
Te pup
ApreciazăApreciază
geladumi
feb. 22, 2013 @ 17:29:26
Si eu te pup privind inainte spre toate lucrurile bune pe care le putem face.
ApreciazăApreciază
MICHAELA
feb. 06, 2013 @ 20:34:20
Este minunat ce vad aici! FELICITARI! Sunt din Bucuresti-52 ani-sunt pasionata de gatit; sigur voi incerca ceva de aici-poate facem schimb de retete;as avea o rugaminte-de unde ai cumparat vasele ceramice Delimano?Am tot cautat dar…sunt numai facaturi;ale tale par super ok.As vrea un dry-cooker ceramic .Multumesc si te pup
ApreciazăApreciază
cerulina
feb. 06, 2013 @ 21:57:10
Multumesc ptr vizita!
Ti`am trimis un mail cu raspunsul la intrebarea ta.
Pup si eu
ApreciazăApreciază
zozorica
nov. 03, 2012 @ 06:56:07
Fata, te pup! Mi-era tare dor de-o barfa cu tine! Pune pe-aici prajitura cu mere si bezea, aia cu coca facuta de tine!
A, ma numesc zoazorel si sunt fan cerrulina!Stii tu! De rest pupici pana zici tu ca gata!
ApreciazăApreciază
cerulina
nov. 03, 2012 @ 11:22:31
Si eu te pup!
O sa pun reteta si aici ?))
ApreciazăApreciază
Agnes
mai 23, 2012 @ 21:39:12
Cerulina,
Observ talent la gatit, talent la decorat, talent la fotografiat, talent la scris! Sint impresionata in mod pozitiv si am sa incerc, definitiv, citeva din retetele tale. M-as fi facut invitata la masa ta, dar nu locuiesc in tara (glumesc cu invitatul!).
Spor si sanatate,
Agnes
ApreciazăApreciază
cerulina
mai 24, 2012 @ 09:55:20
Multumesc frumos atat ptr vizita cat si ptr vorbele frumoase!
Cat despre invitatie la masa mea, te` as accepta cu multa placere. Pacat ca esti departe.
ApreciazăApreciază
MARIAENUTA
apr. 06, 2012 @ 20:11:46
Buna,ti-am vazut si admirat retetele,sunt super,felicitari.Am sa incerc cu siguranta retetele tale.Si cu ocazia Pastelui,iti doresc sarbatori fericite incarcate de lumina,bucurie,dragoste si multe realizari.
ApreciazăApreciază
cerulina
apr. 06, 2012 @ 20:45:39
Buna,
Multumesc ptr vizita!
Ma bucur nespus de mult ptr ca ai ales sa incerci din retetele mele.
Asemeni de Sf Pasti doresc ca tu si cei dragi tie sa fiti sanatosi si sa aveti parte doar de lucruri bune si sa inzestreze D-zeu cu multa intelepciune.
ApreciazăApreciază
valery
apr. 03, 2012 @ 21:26:18
Felicitari !!!
Sunt foarte incantata de tot ce am vazut pe blogul tau .Cu siguranta voi incerca si eu multe dintre retetele tale .
Multumesc frumos ptr retete !
ApreciazăApreciază
Anonim
apr. 03, 2012 @ 21:20:59
cerulina
apr. 03, 2012 @ 21:25:39
Multumesc frumos pentru vizita!
Sper sa fi incantata de gustul bucatelor preparate dupa retetele mele. Te astept cu impresii.
ApreciazăApreciază
Anonim
feb. 20, 2012 @ 23:38:35
Nu-mi vine sa cred Cerulina cate minunatii faci. Am facut ieri Prajitura cu miere si vreau sa zic ca a fost prima mea tentativa sa fac prajitura. Un mare succes.
Te pup!
ApreciazăApreciază
cerulina
feb. 21, 2012 @ 08:42:16
Ma bucur foarte mult ca ai incercat Prajitura cu miere si te felicit ptr reusita.
Te astept cu mare drag si altadata.
Te pup!
ApreciazăApreciază
Nicole
ian. 28, 2012 @ 08:47:20
Pup si eu Cerrulina! Bantui pe-aici si-mi ploua rau in gura! Wow, ce-ti poate iesi din main!
Talentato!
ApreciazăApreciază
cerulina
ian. 28, 2012 @ 11:12:15
Si eu pup pe tine Nicole! Tine aproape de mine si vei face si tu la fel ca si mine.
ApreciazăApreciază
Anonim
ian. 25, 2012 @ 05:27:04
Ma numesc Claudia Rusu ,sunt din Pascani ,am 56 de ani si foarte incantata de ce vad pe blogul tau.Sunt convinsa ca va fi foarte vizitat si ca mai ai multe de impartasit
ApreciazăApreciază
cerulina
ian. 25, 2012 @ 10:55:47
Multumesc pentru vizita!
Sper sa iti faca placere sa incerci cate ceva din bucatele mele.
Esti bine venita intodeauna!
cerulina
ApreciazăApreciază