Rondele de vinete grilate cu cascaval, salam de casa si sos de avocado

 

IMG_1346

 

 

Vinetele taiate rondele se grileaza la foc iute stropite cu putin ulei, se aranjeaza : 1 felie de vanata, o felie cascaval, o felie salam, cascaval , vanata si se reia operatiunea sa avem 3 felii de vinete. Deasupra se pune cascaval , ardei iute si frunze de patrunjel . Se pun in cuptor  sau in MO cat sa se topeasca cascavalul.

 

Sos de avocado:  avocado, usturoi, frunze de patrunjel, sare, zeama de lamaie si putin ulei. Toate se mixeaza cu mixerul vertical pina obtinem un sos asemanator maionezei.

2 comentarii (+add yours?)

  1. geladumi
    iun. 21, 2014 @ 17:03:52

    Prezentare de nota zece!

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.