Crap in saramura

IMG_4125

Pestele

Se taie in bucati potrivit de mari, se sareaza, pipereaza, se lasa putin sa se condimenteze apoi  prin faina si prajeste in ulei fierbinte (se poate prepara si la gratar fara faina).

Saramura

(legumele se pun cantitativ dupa preferinta si se coc pe gratar)
Ardei rosu copt, ardei iute, piper, rosii coapte, ceapa verde, frunze de patrunjel, usturoi, foaie de dafin,turmeric. Se fierbe 2 cani de apa cu sare, piper,dafin,turmeric si se opreste focul. Ardeii copti se toaca mai marunt, usturoiul
se zdrobeste si se toarna apa fiarta si putin ulei peste legume.
Se pune saramura in farfurie, apoi pestele si mamaliga.

 

IMG_4125

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: