Ardei gras rosu umplut

IMG_9091

Acesti ardei preparati in acest fel sunt extraordinar de gustosi!

Ingrediente

Ardei gras rosu in functie de cati doriti sa umpleti

Umplutura

cantitatile ajustate in functie de cati ardei aveti de umplut.

Carne macinata porc sau porc si vita, untura cu jumarele(jumari macinate in untura) in care am calit ceapa, piper, sare, tije de telina , morcov ras, marar verde, cimbru, ou, orez, putina boia dulce .

Sosul

( cantitatea ptr ardeii din imagini)

500 gr pasta de rosii, cimbru, foi de dafin, putina sare, amestecate la rece apoi turnat peste ardeii din cuptor cand sunt aproape fierti. Se lasa in cuptor pana se ingroasa sosul.

Umplem ardeii si ii punem intr`un vas, punem putin ulei peste ei si ii punem pe aragaz sa se prajeasca pe toate partile.

IMG_8991

In timpul prajirii acoperim vasul cu un capac ptr a evita stropirea.

IMG_9010

Gata prajiti.

IMG_9022

Punem apa peste ei, acoperim vasul  si il punem la cuptorul preincazit la 180 grade pana ce sunt aproape fierti si mai scade apa dupa ei. Adaugam sosul de rosii si mai lasam in cuptor rotind usor de vas sa se scada sosul.

Imaginea de mai jos este facuta inainte de a pune vasul in cuptor.

IMG_9029

Gata de servit!

IMG_9082

Gata de servit!

IMG_9086

 

IMG_9105

Pofta buna!

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: