Vinete picante gratinate cu branzeturi la cuptor!

IMG_6053

IMG_6044

Ingrediente

ptr doua mini cocotte

1 vanata mica
2 catei de usturoi taiati felii
100gr branzeturi ptr gratin
1 rotita branza cu mucegai alb
oregano
cimbru
piper
chili
4 rosii mai micute proaspete decojite taiate
ulei de masline
sare neagra si roz de himalaya

Mod de preparare

Vanata se taie cubulete si se pune in tigaie, se stropesc cubuletele cu putin ulei si putina sare si se amesteca sa se rumeneasca la foc mare. Cand sunt rumenite, se opreste focul si se adauga in tigaie toate celelalte ingrediente cu exceptia branzei cu mucegai alb si uleiul de masline.

IMG_6035

Se amesteca repede  toate ingredientele in tigaie si se repartizeaza in vasele stropite cu ulei de masline. Deasupra se pune branza cu mucegai taiata, oregano, piper, chili si ulei de masline.  Se pun vasele intr`o tava mai micuta si se baga in cuptorul preincalzit la 200 ` atat cat sa se topeasca branza.

IMG_6037

Servim fierbinte alaturi de lipie/turte taranesti sau paine prajita.

IMG_6049

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: