Oua umplute (o modalitate de transformare a oualor rosii ramase de la Pasti)

IMG_1319

 

IMG_1338

 

 

 

 

Prepararea necesita foarte putin timp si vom obtine un preparat finit atragator si foarte gustos!

Ingrediente

(in functie de cate oua vopsite ramase aveti)

14 oua rosii

1 legatura ceapa verde

1 legatura patrunjel verde

1 legatura marar verde

putin tarhon din otet

branza noua mai grasa si putin sarata

sunca fiarta sau carnea de la ciolan fiert fara grasime

piper

maioneza dintr`un ou intreg

2 pahare mici de iaurt danone cremoso /iaurt grecesc

Decor

marar verde

masline uscate in ulei

4 piperuri 

ardei rosu

Maioneza

1ou intreg

150 ml ulei

1 lingura mustar

putina sare

Toate se mixeaza cu mixerul vertical, iar cand este groasa maioneza, se adauga iaurtul si putin otet de la tarhon.

Mod de preparare

Ouale, verdeturile, branza, piper, se pun in robot sa se marunteasca, apoi scoatem pasta rezultata intr`un bol.

IMG_1281

Punem sunca in robot si o maruntim.

IMG_1283

 

Amestecam sunca cu pasta de oua, apoi formam cu mana uda  forma asemanatoare oului umplut (ma exprim asa ptr ca eu cand fac oua umplute pun multa umplutura).

IMG_1288

Deasupra oualor, punem cu lingura din maioneza groasa combinata cu iaurt.

Decoram ouale deasupra

IMG_1338

 

Servim in cel mai simplu mod cu paine sau crispbread cu fibre si o salata 

 

IMG_1340

IMG_1363

Pofta buna!

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: