Bors de sfecla rosie

IMG_0712 copy

sau cu smantana garnisit cu frunza verde, codite de ceapa verde, piper, chili, smantana si putin ulei de masline

 

IMG_0921 copy

 

Ingrediente:

1 bucata sfecla rosie taiata bastonase (marimea unui mar mare)
1 bucata sfecla rosie rasa pe razatorul de mere (marimea unui mar mare)
2 morcovi
1 patrunjel radacina
1 bucata telina
20 cm praz
3 cartofi mai mari taiati cubulete
ceapa verde
ulei
sare
piper
frunze de leustean
bors dupa gust

Mod de preparare:

Se toaca morcovul, patrunjelul, telina, prazul si se calesc putin in ulei. Se pune

apa in functie de cat bors doriti sa faceti si cat de des il doriti, sare, piper. Cand
apa clocoteste se adauga sfecla taiata bastonase si se fierbe totul 20 minute. Se mai completeaza cu apa fierbinte daca este necesar, se adauga cartofii, sfecla rasa si lasam sa fiarba. Cand sunt fierti si cartofii, adaugam ceapa verde si borsul dupa gust, lasam sa dea cateva clocote bune, oprim focul si punem leusteanul tocat.

1 comentariu (+add yours?)

  1. ginasicoe80
    Apr 02, 2015 @ 20:55:43

    Trebuie sa fie tare buna, am s-o incerc si eu.😊💋❤️

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: