Peste prajit, quinoa, salata si gremolada

IMG_0216 copy

 

Mod de preparare

Pestele:
Se sareaza, pipereaza si se da prin faina de tarate de ovaz (tarate sau fulgi intergrali de ovaz rasniti in rasnita de cafea) se prajeste.

Quinoa:

Se masoara un pahar de quinoa, se spala foarte bine intr`o sita deasa si se pune la fiert in 2 masuri de apa fierbinte (aceiasi masura cu care a fost masurata quinoa) se pune putin turmeric, sare si putin ulei la sfarsit. Se fierbe la foc mai mic exact ca si orezul.

Gremolada:

Frunze de patrunjel maruntite, coaja de lamaie rasa, zeama de lamaie, hrean ras, usturoi maruntit sau pisat . Toate se amesteca impreuna.

Servim alaturi de salata verde si ardei rosu iute

IMG_0227

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: