Gaigana lata cu prosciutto si carnati

1507556_783543971681246_4287219615228829750_n

 

Un fel de omleta regionalism banatean (gaigana lata)

Un mic dejun satios si foarte gustos.

 

10430501_783545951681048_4843218649680119582_n

 

Ingrediente:

2 oua

2 linguri smantana

1 lingura faina de naut  sau 1 lingura de faina de grau

Mod de preparare:

Toate ingredientele de mai sus se mixeaza intr`un bol. Compozitia rezultata se prajeste exact ca si o clatita in tigaia unsa cu putin ulei.

Carnatii si prosciutto se prajesc separat.

Servim alaturi de o salata de vara acompaniata de  branza,ulei de dovleac, oregano, busuioc.

Sa aveti pofta!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: