Lipii libaneze umplute pane

IMG_9173 copy copy IMG_9181 copy

IMG_9182 copy

 

Ingrediente:

Lipii libaneze si umplutura in functie de cate portii se prepara.

Umplutura:

varza acra cu legume murate (negatita), friptura marunta, ardei iute,frunze de patrunjel, ceapa cruda, 1 lingura faina de tapioca.

  Mod de preparare:

 

  Lipiile umplute, rulate  se dau prin ou batut cu faina si prajite in ulei. Se fixeaza cu o scobitoare dupa ce este umpluta si rulata lipia.

Se servesc cu smantana!

 

Reclame

Un comentariu (+add yours?)

  1. ginasicoe80
    feb. 15, 2015 @ 20:40:06

    Ooooooo daaaaaaaa, faimoasele lipiiiiiiiii!!!!!!! ❤

    Răspunde

Lasă un răspuns la ginasicoe80 Anulează răspunsul

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: