Mini rulada

 


1 dovlecel mic ras presarat cu sare si stors bine, 2 oua, 2 linguri fulgi de ovaz rasniti, sare piper, 1 varf de lingurita de turmeric, 2 linguri smantana. Toate se amesteca se unge o tigaie si se prajeste ca si clatita. Fierbinte se rastoarna pe o bucata de folie fresh , se pune umplutura si se ruleaza strans ca un salam. Se lasa putin sa se raceasca. Se serveste cu ce doreste fiecare. Este buna si calduta si rece.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: