Ardei rosu/ gogosar in sos de rosii cu usturoi

DSC00756
Merge foarte bine la friptura/ chiftele/ carnati sau alaturi de cartofi, sau langa diferite preparate de post!

Ingrediente

 
1 ardei mare gras  rosu  taiat
5 linguri de otet
1 lingurita rasa de sare
4 catei de usturoi taiati in lung
piper negru
1 cana de apa
1 cana   (300ml ) suc de rosii mai gros
3 linguri de ulei

 1-2 foi de dafin  

cimbru

1-2 linguri zahar

Mod de preparare:
 
Se pune apa intr`o cratita pe foc, se adauga sarea, cand clocoteste se opreste focul, se adauga otetul si fasiile de ardei gras si se amesteca bine totul  si se lasa ardeii cam 10 minute in apa cu sare si otet.
Intr`o tigaie, se pune putin ulei, se pune sosul de rosii, condimentele,se lasa pana da un clocot si se adauga  usturoiul si ardeii scursi din zeama. Se lasa pe foc un clocot doua si se opreste focul. Sosul se serveste rece. 
 
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: