Pesto din busuioc

 

 

IMG_6032

 

IMG_6023

 

 

stilul meu am servit cu paine neagra prajita si rosii

Ingrediente:

2-3 maini bune de busuioc verde frunze spalat si uscat
3 catei de usturoi
peccorino RO (cas sarat zvantat si uscat)
ulei de masline
branza eu am pus mai multa sa fie mai cremos

Mod de preparare:

Se pune in mojar usturoiul si branza se mojareste apoi se adauga busuiocul se mojareste,adaugam treptat uleiul cam 80ml . Eu am pus putin ulei la sfarsit deasupra.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: