Placinta din lipii libaneze cu urda, branza si marar

DSC02297 DSC02298

 

 

DSC02291

 

Ingrediente:

4 lipii libaneze mari

urda , branza sarata, marar, oua ,smantana (toate la ochi)sa fie compozitia mai moale, amestecate toate la un loc.

Se pune umplutura pe trei lipii si se impacheteaza ca si sarmalele. Se pun in tava unsa cu unt. Umplutura care revenea ptr a patra lipie, se pune peste lipiile umplute in tava si se acopera cu cea de`a patra lipie. Separat se bat 4 oua cu 500 gr iaurt si 1 varf de cutit de turmeric si se toarna in tava . Se baga

un cutit usor pe margini sa ajunga iaurtul pana la fundul tavii. Cand este coapta

placinta se scoate afara se pune putin cascaval deasupra si se pune in cuptor cat sa se topeasca cascavalul.

 

1 comentariu (+add yours?)

  1. Ramona
    Oct 10, 2014 @ 18:54:13

    Zici ca-i tort de clatite! Buna idee cu lipiile. E mai rapid.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: