Langosi simpli Ro si Langosi Ungaria

post-1316-13361698710169

post-1316-13361698492891

Langosi  simpli ro

Ingrediente:

500gr faina

300ml apa 

25gr drojdie proaspata 

1 lingura rasa de sare

1ligurita de zahar

Mod de preparare

Se pune faina intr`un vas, se face cuib in faina, am pus drojdia si linguritza de zahar peste ea turnat apa calda peste si lasat putin sa creasca drojdia. Dupa ce sa umflat drojdia se pune sarea si se framanta. Iese un aluat moale. Cind este gata framantat, ungi aluatul si castronul cu ulei si lasi la crescut. Cand este crescut aluatul ungi suprafata de lucru cu ulei si mana, rastorni aluatul pe masa il faci usor sul si rupi cu mana unsa bucle din el si le lasi putin la odihna, apoi cu mana unsa aplatizezi si pui la prajit simpli sau umpluti cu branza. Nu se lucreaza dupa ce a crescut aluatul cu faina doar cu ulei atat mana cat si masa unse cu ulei.

 

 

 Langosi  Ungaria

Ingrediente

1 kg faina

200 ml lapte

600 ml kefi

50 gr drojdie

2 oua

1 lingura sare

1 lingura rasa zahar

Mod de preparare

La fel ca si reteta anterioara de langosi simpli ( (laptele cald iar chefirul la temp camerei). Se fac langosii rotunzi si se vor servii cu smantana si cascaval deasupra sau cu mujdei de usturoi, sau umpluti cu branza etc.

Spor la facut langosi!

1 comentariu (+add yours?)

  1. Ramona
    Oct 10, 2014 @ 18:51:06

    Wow, arata tare misto!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: