Cartofi taranesti cu ceapa si sunculita afumata

DSC01682 IMG_6403

Se curata 4- 5 cartofi mai marisori si se taie felii subtiri si se sareaza cruzi. Se curata o ceapa potrivita si se taie marunt (merg si fara ceapa).

 Cateva felii de sunculita afumata sau bacon taiat maruntel.

putin ulei

 piper

 Frunze de patrunjel tocate sau marar verde

 

Mod de preparare

 

Se pune o tigaia mai mare cu fund mai gros sau una antiaderenta pe foc cu putin ulei si se pune sunculita la prajit. Cand este prajita sunculita se scoate afara si in uleiul ramas se pun cartofii imbinati cu ceapa cruda maruntita. Adaugam piper, punem capacul si lasam cartofii sa se inabuseasca bine si sa prinda crusta apoi ii intoarcem usor in tigaie si ii lasam sa prinda crusta . La final se adauga frunzele de patrunjel tocate si sunculita prajita.

 

 

Nota:  Daca se doreste de post se elimina sunculita .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: