Pulpe inferioare de pui crocante la cuptor, cartof auriu, mujdei de usturoi cu patrunjel

post-1316-14035250507226 (Large)

 

Eu va propun in stilul meu   

 

 

Pulpele se condimenteaza cu piper, gulyas pikant, ulei, cateva linguri bune de iaurt gras, 2 oua, putina sare.Se lasa la frigider cam 30 min intr`un bol acoperit. Se scot afara din bol dupa timpul expirat , se dau prin pesmet si se aranjeaza intr`o tava departate una de alta si se coc 1 h pe 180 grade. La jumatatea timpului se intorc. Pe partea intoarsa trebuie sa fie rumene.La intoarcere se pun in tava pe hartia curata nu in acelasi loc (obsesie personala )    

Se poate si cu piept de pui dar taiat fasii mai groase ptr a se evita uscarea. Exteriorul trebuie sa fie crocant, iar interiorul suculent.

 

 

Cartofi aurii 

 

Se curata cartofii si se fierb de jumatate in apa sarata , se scot apoi se pun in ulei incins cu capac deasupra pana se rumenesc pe o parte apoi se intorc si se continua prajirea pana la rumenire. Nu raman unsurosi.

 

 

Mujdei de usturoi cu patrunjel verde

 

Usturoiul taiat in bucati impreuna cu o mana de frunze de patrunjel verde tocat mai grob , sare, putin ulei se pun in paharul de la mixerul vertical. Se mixeaza pana devine ca o maioneza, apoi se adauga putina apa rece si se mai mixeaza putin.

2 comentarii (+add yours?)

  1. victoriaetveritas
    Iul 18, 2014 @ 07:46:22

    Voi pune și eu pulpele în frigider înainte de a le coace .și voi adăuga pătrunjel la mujdei, ceea ce până acum nu făceam.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: