Chiftele din carne de porc si vitel la cuptor

img_2200-medium (Large) copy

Eu folosesc 3 parti carne de porc+1 parte carne de vitel/vita, usturoi, frunze de patrunjel, piper, ou, sare.

Dupa ce sunt formate chiftelele, se pun in tava acoperita cu hartie de copt, se pun la cuptorul preincalzit la 180 grade si se lasa in cuptor pana ce se albesc, lasa zeama  si se  strang chiftelele. Se scot afara cu tot cu tava, se curata marginile chiftelelor cu o lingurita, apoi se introduc inapoi in cuptor pe o alta hartie curata si se lasa pana se rumenesc bine.

Tot procedeul asta sa avem niste chiftele cat mai perfecte. Sunt cu mult mai sanatoase in cuptor decat prajite in grasime. Se scot intr`un vas si se acopera cateva minute inainte de servire!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: