Ciuperci umplute pane

a#Camu

Ciuperci mari cate 2 buc perechi.
Umplutura:

Ardei kapia tocat, cascaval maruntit, ceapa verde tocata,cantitatea in functie de cate ciuperci se umplu. Se poate pune in umplutura si sunca. 
Mod de preparare :

Se spala repede ciupercile la jet de apa, se taie piciorusul jos, se sterg de apa, apoi se umple o ciuperca si se acopera cu cea de a doua ciuperca. Se infing cate doua frigarui in parti sa treaca varful prin ambele ciuperci.

IMG_5947

Se dau prin ou batut, pesmet, iarasi ou si pesmet. Se pun la prajit in baie de ulei fierbinte cu tot cu frigarui pana se rumenesc pe o parte. Se scot frigaruile cu grija si se intorc ciupercile pe partea cealalta la prajit.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: