Ciuperci umplute pane

IMG_5960

ciuperci mari cate 2 perechi.


umplutura:

ardei kapia tocat, cascaval maruntit, ceapa verde tocata .
cantitatea in functie de cate ciuperci se umplu. Se poate pune in umplutura si sunca.


Mod de preparare :


Se spala repede ciupercile la jet de apa, se taie piciorusul jos, se sterg de apa, apoi se umple o ciuperca si se acopera cu cea de a doua ciuperca. Se infing cate doua frigarui in parti sa
treaca varful prin ambele ciuperci

umplute 

IMG_5947

se dau prin ou batut, pesemt si iarasi ou si pesmet.Se pun la prajit in baie de ulei fierbinte cu tot cu frigarui pana se rumenesc pe o parte. Se scot frigaruile cu grija si se intorc ciupercile pe partea cealalta la prajit.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: