Ciuperci umplute pane

IMG_5960

ciuperci mari cate 2 perechi.


umplutura:

ardei kapia tocat, cascaval maruntit, ceapa verde tocata .
cantitatea in functie de cate ciuperci se umplu. Se poate pune in umplutura si sunca.


Mod de preparare :


Se spala repede ciupercile la jet de apa, se taie piciorusul jos, se sterg de apa, apoi se umple o ciuperca si se acopera cu cea de a doua ciuperca. Se infing cate doua frigarui in parti sa
treaca varful prin ambele ciuperci

umplute 

IMG_5947

se dau prin ou batut, pesemt si iarasi ou si pesmet.Se pun la prajit in baie de ulei fierbinte cu tot cu frigarui pana se rumenesc pe o parte. Se scot frigaruile cu grija si se intorc ciupercile pe partea cealalta la prajit.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: