Pulpe inferioare de pui crocante la cuptor, cartof auriu, mujdei de usturoi cu patrunjel verde, salata verde

 

IMG_1556

 

Aceste pulpe de pui le fac multe gospodine 

Eu va propun in stilul meu  

Pulpele se condimenteaza cu piper, gulyas pikant, ulei, cateva linguri bune de iaurt gras, 2 oua, putina sare.Se lasa la frigider cam 30 min intr`un bol acoperit. Se scot afara din bol dupa timpul expirat , se dau prin pesmet si se aranjeaza intr`o tava departate una de alta si se coc 1 h pe 180 grade. La jumatatea timpului se intorc. Pe partea intoarsa trebuie sa fie rumene.La intoarcere se pun in tava pe hartia curata nu in acelasi loc (obsesie personala )  

Se poate si cu piept de pui dar taiat fasii mai groase ptr a se evita uscarea. Exteriorul trebuie sa fie crocant, iar interiorul suculent.

Cartofi aurii 

Se curata cartofii si se fierb de jumatate in apa sarata , se scot apoi se pun in ulei incins cu capac deasupra pana se rumenesc pe o parte apoi se intorc si se continua prajirea pana la rumenire. Nu raman unsurosi.

Mujdei de usturoi cu patrunjel verde

Usturoiul taiat in bucati impreuna cu o mana de frunze de patrunjel verde tocat mai grob , sare, putin ulei se pun in paharul de la mixerul vertical. Se mixeaza paina devine ca o maioneza, apoi se adauga putina apa rece si se mai mixeaza putin.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: