Rata aromata la cuptor

 

 

DSC00954

Rata  imbaiata in coniac, imbalsamata cu ulei de cocos, ulei de masline un strop, sos de soya, sos worcestershire, piper, fulgi de chili si lasata asa frumusel o noapte in frigider, apoi pusa in cuptor acoperita ptr vreo 2-3 ceasuri pana e moale si rumena. 

 

2 comentarii (+add yours?)

  1. geladumi
    Iun 21, 2014 @ 16:59:48

    As veni si eu la rata ta,ma primesti?Parca strabate mirosul prin monitor!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: