Turte cu Iaurt

Simple!

DSC01156

umplute cu branza dulce de vaca si marar 

10402887_692010547501256_1875018281597045996_n

Ingrediente

 Aluat ptr 7-8 turte sau 2 tavi mari de pizza!

 525 gr faina

 1 ou

375ml iaurt gros si gras

 jumatate pachet praf de copt

  putina sare

 la sfarsitul framantarii puneti putin ulei.

Depinde de faina cu care lucrati. Se poate sa ceara mai mult iaurt sau mai putin. Aluatul trebuie sa fie unul molicel dar sa nu se lipeasca.

 

 Mod de preparare

Se pune faina in castron, se imbina cu praful de copt si sarea, se adauga iaurtul si oul se framanta bine, adaugam putin ulei la sfarsitul framantarii sa fie putin uns aluatul si castronul. Se lasa la odihna 30-40 min, se formeaza bile cat mai egale si se intind pe masa infainata si se prajesc in tigaia unsa cu ulei. Cand este fripta turta pe o parte, o pensulam cu ulei si o intoarcem in tigaie

Pofta buna!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: