Papanasi prajiti ”cerra”

DSC01578

 

 

IMG_6133 IMG_6139

 

Ingrediente:

1kg branza dulce de vaci

400 gr faina alba

100  -150 gr zahar

 3 oua

coaja rasa de portocala

coaja rasa de lamaie

esenta de vanilie

1/3 plic praf de copt 

100 gr gris mare

125ml ulei

 1 praf de sare 

 

 

Mod de preparare:

 

 

Toate ingredientele se pun in vas si se amesteca foarte bine, se lasa la odihna 25-30 min , apoi se fac chiftelute plate si bilute , se dau usor prin faina si se pune degetul aratator in mijlocul chiftelutei si se roteste pana se formeaza gaurica la mijloc. Se pun pe masa infainata , apoi se prajesc in baie de ulei. Servim cu smantana si dulceata deasupra.

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: