Papanasi prajiti ”cerra”

DSC01578

 

 

IMG_6133 IMG_6139

 

Ingrediente:

1kg branza dulce de vaci

400 gr faina alba

100  -150 gr zahar

 3 oua

coaja rasa de portocala

coaja rasa de lamaie

esenta de vanilie

1/3 plic praf de copt 

100 gr gris mare

125ml ulei

 1 praf de sare 

 

 

Mod de preparare:

 

 

Toate ingredientele se pun in vas si se amesteca foarte bine, se lasa la odihna 25-30 min , apoi se fac chiftelute plate si bilute , se dau usor prin faina si se pune degetul aratator in mijlocul chiftelutei si se roteste pana se formeaza gaurica la mijloc. Se pun pe masa infainata , apoi se prajesc in baie de ulei. Servim cu smantana si dulceata deasupra.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: