Omleta cu vinete

IMG_4554 (Small)

Chef Denisa

noi la omletele astea care contin putina faina, intre clatita si omleta fara faina le zicem regional Gaigana lata.

Ingrediente

2 vinete mai mici taiate cuburi

4 oua

1 lingurita faina de naut

  o mana buna branza rasa de oi (grasa si uscata bine)

piper

Mod de preparare:

Vinetele cubulete se pun in tigaia antiaderenta si se stropesc cu ulei si sub capac se lasa sa se inmoie putin si sa prinda culoare(amestecam in ele).

Ouale cu branza, piperul, faina de naut si branza se amesteca impreuna si se adauga peste vinetele din tigaie.

intreaga

 

 

IMG_4535 (Small)

servita doar cu salata

IMG_4547 (Small)

servita cu salata si sos rece din maioneza, usturoi, smantana, marar verde

IMG_4560 (Small)

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: