Camembert cu fructe uscate si scortisoara

IMG_4582 (Small)

Dupa ideea Sorinei ”Brie cu fistic”   dupa forum arta culinara.

Sarat am facut, dar varianta dulce fara crusta nu mi`a dai in cap.

Multumesc Sorina si La-Chef_A !

 Mi`am pastrat modul de lucru de la celelalte branzici  si folosesc hartita de copt in tigaie.

Ingrediente:

1 rotitza de branza brie sau camembert

Fructe uscate (caise, smochine, 1 pruna uscata)

Fulgi de migdale

samburi de nuca

migdale maruntele

putin sirop de agave

scortisoara

Mod de preparare:

Se taie un patrat de hartie si se aseaza rotita de branza pe el in centrul patratului

IMG_4563 (Small)

Se pune in tigaia incinsa

IMG_4569 (Small)

Lasam sa se rumeneasca putin pe prima parte sa evitam craparea  si intoarcem rotita

IMG_4571 (Small)

Pe partea cealata lasam sa se rumeneasca putin, inchidem focul , ungem cu degetul marginile rotitei cu sirop de agave si punem fulgi de migdale si ne ajutam de hartie ridicand de ea de jur imprejur sa lipim fulgii de migdale. 

IMG_4573 (Small)

Punem o farfurioara deasupra rotitei si intoarcem invers si luam hartia jos

IMG_4574 (Small)

Aranjam frumos fructele  si deasupra stropim cu sirop de agave

IMG_4580 (Small)

Servim cald

IMG_4582 (Small)

Pofta buna!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: