Budinca de conopida cu salata de morcov, telina si ceapa verde

IMG_3979 (Small)

Budinca de conopida

Ingrediente:

conopida 1 1/2 kg

4oua

sare

piper

2oo ml smantana mai groasa

1 varf de lingurita turmeric  (curcuma)

cascaval   razuit   (dupa preferinta cantitatea)

Mod de preparare:

Conopida se spala si se rupe buchetele, se pune la fiert in apa putin sarata. Cand este fiarta, se scoate din apa se lasa putin la racit.

Se unge o tava de jena   cu ulei, se aranjeaza buchetelele de conopida in tava.Ouale se bat cu telul, se adauga sarea si piperul dupa gust,  smantana, cascavalul razuit si se toarna peste conopida. Se pune la cuptorul preincalzit la 170 grade cam 35min  ( depinde de cuptorul fiecaruia ) pina se incheaga bine compozitia si se coace. Cand este gata se scoate afara se presara ceapa verde. 

 

Se taie caldutza.

Pofta buna!

Anunțuri

2 comentarii (+add yours?)

  1. mariana
    Mar 30, 2013 @ 11:06:06

    unde e reteta,te rog?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: