Barcute din vinete umplute

IMG_4348 (Small)

Ingrediente:

Portii ptr 6 persoane

3 vinete potrivite (ideale cele cu varf tzuguiat ies mai frumoase barcutele)

3 dovlecei subtiri

cascaval cam 200gr taiat baghete subtiri

mix de legume la tigaie

Mix de legume la tigaie:    (ciuperci urechi de lemn, sare, putin ulei, apio, praz, miezul de la dovlecel, miezul de la vinete,morcov fasii pus la sfarsitul prepararii,verdeata(patrunjel verde).

Mod de preparare:

Primele se pun in tigaie miezurile de vinete si dovlecel la foc mai tare , apoi se adauga ciupercile, pe care le lasam inca 5 minute si adaugam prazul , apio, sarea lasam iarasi putin si adaugam morcovii fasii , amestecam putin in tigaie si oprim focul. Legumele trebuie sa ramana mai crocante.

Mix`ul  de legume se poate servii cu orice carne ,peste etc

Noi am servit cu peste si barcutele si mix`ul

IMG_4269 (Small)

Mod de preparare:

Vinetele  se taie pe lungime in doua si se scobesc, dovleceii se taie si ei la fel , se masoara sa intre cate o jumatate de dovlecel in scobitura vinetei, potriviti ca lungime.

Vinetele si dovleceii, se prajesc in ulei la foc mare cu scobitura in jos, se scot  si se aranjeaza imediat in tava in care urmeaza sa fie puse barcutele la cuptor, se tamponeaza cu un servetel si se pune cascaval in scobitura

IMG_4256 (Small)

Punem cascaval

IMG_4259 (Small)

Peste cascaval (care va incepe sa se topeasca deja), se aseaza dovleceii cu scobitura in sus

IMG_4262 (Small)

Punem iarasi baghetele de cascaval in dovlecei

IMG_4266 (Small)

Punem din mixul de legume din tigaie peste cascaval niste ciuperci, morcov 

IMG_4271 (Small)

 Acoperim iarasi cu  cascaval si punem in cuptor atat cat sa se topeasca cascavalul si sa prinda culoare

IMG_4282 (Small)

Gata rumenite si garnisite cu verdeata

IMG_4306 (Small)

Gata ptr servit

IMG_4329 (Small)

Foarte bune si aspectuoase

IMG_4348 (Small)

Pofta buna!

Anunțuri

2 comentarii (+add yours?)

  1. simonacallas
    Iul 28, 2014 @ 05:25:25

    Fantastic! Aspectuos, gustos, sanatos, abia astept sa incerc reteta 🙂

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: