Piure din faina de naut si cascaval F1 & F2

IMG_3820 (Small)

Ingrediente:

Pentru 4 portii normale

5 linguri cu varf faina de naut

3 galbenusuri sau inlocuiti cu 2-3 linguri smantana

putin turmeric  (optional)

150gr cascaval razuit marunt

50 gr unt la temp camerei

nucsoara

sare dupa gust la sfarsit dupa ce punem cascavalul

Mod de preparare:

 Faina de naut, o imbinam cu 250 ml apa rece si amestecam pana iese o pasta o lasam 2 ore la inmuiat care se adauga in cratita cu apa cat sa fie ca o smantana subtire. Se amesteca si se lasa sa fiarba pana se ingroasa bine (se sta cu lingura in cratita amestecand) . Cand este gata ingrosat se stinge focul, se adauga galbenusurile pe rand si dupa fiecare galbenus se amesteca foarte bine, apoi adaugam untul, nucsoara si amestecam energic, adaugam cascavalul ras dupa care iarasi amestecam,  gustam si potrivim de sare. Servim caldut piureul.

*** Se poate transfera faina fiarta intr`un bol si se foloseste mixerul, punand ingredientele din reteta.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: