Clatite cu nuca de cocos, sos de vanilie, iaurt si sos de zmeura F1 &F2

Imagine atasata
Sos de vanilie:
2 oua intregi se mixeaza cu 2 linguri de fructoza( daca  doriti mai dulce mai puteti adauga fructoza), apoi se toarna peste ele 1 cana de lapte fierbinte(lapte monti smantana +apa) in fir,se mixeaza bine si se transfera amestecul intr`o craticioara antiaderenta si se amesteca pana se ingroasa ca o smantana groasa, apoi se opreste focul si se adauga 50gr unt, esenta de vanile si amestecam pana la omogenizare. Se raceste si servim sosul.

8 comentarii (+add yours?)

  1. Daniella
    Mar 05, 2013 @ 16:03:36

    multumesc, cerra!

    Răspunde

  2. bvalery
    Mar 03, 2013 @ 21:46:28

    Vaiii ce bine arata !
    Ma uit la ele si salivez .
    Cera draga tu esti un Inger la casa omului .

    Răspunde

    • cerulina
      Mar 03, 2013 @ 21:53:51

      Multumesc frumos!

      Iti multumesc ca esti asa de des iintre bucatele mele alese si drese!

      Răspunde

      • bvalery
        Mar 03, 2013 @ 22:32:17

        Eu iti multumesc ca existi :*
        Gusturile familiei mele coincid foarte mult cu gusturile tale , cum si mie-mi place sa-i alint pe cei dragi mie , si sunt dornica sa invat noutati …sa-i pot surprinde mereu …Ma bucur din suflet ca ti-am descoperit blogul

      • cerulina
        Mar 03, 2013 @ 22:39:45

        Nu pot decat sa ma bucure vorbele tale si iti doresc sa ai parte doar de reusite !

  3. Daniella
    Mar 03, 2013 @ 21:03:42

    cerra, arata super! sunt sigura ca si gustul e super, ca eu le-as manca si cu ochii! Cand spui lapte fierbine, te referi la lapte monti jumi-juma cu smantana, corect?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: