Placinta sarata cu iaurt, cascaval si telemea F1 & F2

IMG_3479 (Small)

Ingrediente:

burger 21% 

300gr iaurt

300gr smantana

4 oua intregi

sare

100gr telemea grasa de oi rasa

150gr cascaval ras

ulei ptr uns tava

tava 30cm/20cm

IMG_3431 (Small)

Mod de preparare”

Se bat ouale cu iaurtul, smantana, sarea, se unge tava cu ulei, se aranjeaza burgerii pe fundul tavii si pe lateral(se rup cam in jumatate pe lungimea lor)se presara cascaval ras

IMG_3435 (Small)

Se pune crema de iaurt  jumatate din cantitate,cascaval, telemea si se acopera cu alt rand de burgeri , peste care se toarna cantitatea ramasa  crema de iaurt , cascavalul si telemeaua ramasa.

Se pune in cuptorul preincalzit la 170 grade ptr 1h.

IMG_3445 (Small)

Placinta coapta

IMG_3459 (Small)

Se portioneaza calduta

IMG_3479 (Small)

IMG_3484 (Small)

Merge foarte bine servita cu o salata de rucola cu lamaie si putin ulei.

Pofta buna!

Anunțuri

10 comentarii (+add yours?)

  1. Laura
    Iun 09, 2013 @ 20:53:29

    Si azi alta reeditare, cu un strat intercalat de ceapa rosie inabusita in putin ulei, cu sare si piper.Stii cum e????Incearca neaparat si varianta asta, o sa iti placa sigur!

    PS Am refacut, pentru a nu stiu cata oara si prajitura cu nuci si glazura.Retetele tale devin obsesii! >:D<

    Răspunde

  2. Laura
    Iun 05, 2013 @ 21:46:07

    Si azi reeditare, cu doua straturi de conopida intercalate.E inca in cuptor, nu poate fi decat delicioasa!!!O sa fac niste poze mai frumoase, celeilate nu prea am apucat…:)

    Răspunde

  3. Laura
    Iun 04, 2013 @ 08:43:39


    De mult vroiam sa o fac, dar abia acum am gasit wasa cu 22 % fibre.Exceptional de buna, si merge foarte bine fierbinta si cu smantana deasupra.Multumesc pentru reteta!Nu am rumenit-o asa frumos ca tine pentru ca trebuia sa plec repede , repede, iar cascavalul a fost afumat-de aia sunt granulele maro pe suprafata.Delicioasa!!!!

    Răspunde

  4. geladumi
    Feb 25, 2013 @ 21:30:02

    Tot sa tii dieta, cu asa bunatati!
    Zic sa ma infiezi si pe mine, macar pana la Paste, sa pot incapea in fuste! 🙂

    Răspunde

  5. cerulina
    Feb 22, 2013 @ 23:12:40

    Multumesc!

    Te astept cu impresiile:)

    Răspunde

  6. bvalery
    Feb 22, 2013 @ 23:00:44

    Felicitari ! arata intr-un mare fel ! un deliciu !!! mare pacat ca nu pot trece prin monitor si stai asa departe de mine .Abia astept sa o fac si eu .
    Multumesc frumos ptr reteta . pup mareee

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: