Bubuiene

11. Bubuiene

(Gogosele cu iaurt care se pun cu lingura la prajit sau asa cum scriu mai jos)

Imagine atasata
sectiune

Imagine atasata

Mod de preparare:

 Faina 500gr, se face cuib se pune 25 gr drojdie proaspata , o manuta de zahar si 400ml iaurt caldutz ca de paine si lasam sa creasca drojdia, apoi se pun 2 oua intregi,putina sare, coaja rasa de lamaie, rom , vanilie si se amesteca tot cu o furculita. Cand ai gatat cu invartitul, pui ulei in manutza si ungi aluatul pe toate partile si vasul si lasi sa creasca mare. Cu manuta unsa se rup bilute mici din aluat si se pun pe un platou sau pe masa unsa bine, bine cu ulei si de acolo in baie de ulei fierbinte. Bilutele mititele ptr ca ele mai cresc.

Calde se dau prin zahar pudra.Cele mai simple gogosi bune, si fara framantari multe si nu umpli cu faina peste tot. Aluatul va fi unu foarte moale interzis adaos de faina.

Pofta buna!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: