Mamaliga din faina de naut si taratze de ovaz

Mamaliga din faina de naut si tarate de ovaz, acompaniata cu branza de oi grasa, carnati si coaste din untura, ou ochi, mujdei si varza murata cu legume+ ceapa cruda si oloi.

post-1316-13611088724843
mamaliguta in prim plan

 

post-1316-13611088818473

Mamaliga din faina de naut si tarate de ovaz

cantitatile de mai jos sunt suficiente ptr 4 persoane

Ingrediente:

750 ml apa

3 linguri faina de naut

10 linguri pline tarate de ovaz rasnite

putina sare

1 lingurita de turmeric

100 gr telemea grasa de oi  rasa

Mod de preparare:

Se pune la fiert intr`o cratita antiaderenta  550 ml apa rece si sarea sa fiarba cand incepe sa se infierbinte apa , se adauga faina de naut dizolvata in 200ml apa si se amesteca bine si lasam sa fiarba putin , apoi adaugam taratele de ovaz si amestecam energic si micsoram focul si amestecam in mamaliga. Cand este suficient de groasa mamaliga, se adauga telemeaua rasa si se amesteca energic si se opreste focul iar mamaliga o rasturnam pe o  farfurie. Servim cu ce dorim.

Anunțuri

2 comentarii (+add yours?)

  1. bvalery
    Feb 18, 2013 @ 23:08:18

    Foarte bine arata ! Asta musai sa o incerc si eu . Multumesc mult .

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: