Rulouri 50/50 umplute cu cascaval si ceapa verde F1

 

IMG_2889 (Small)

 

Rulou  umplut cu cascaval si ceapa verde, apoi pus la grill alaturi de masline kalamata cu patrunjel.

 

IMG_2869 (Small) IMG_2874 (Small)

Gata ptr servire

IMG_2889 (Small)

 

Anunțuri

2 comentarii (+add yours?)

  1. Anonim
    Feb 11, 2013 @ 12:46:02

    crezi ca e ok asocierea cascavalului cu painea….fie ea si conforma?

    Răspunde

    • cerulina
      Feb 11, 2013 @ 13:35:32

      De ce crezi ca nu ar fi? nu ptr asta facem painea 50 faina integrala+50 tarate (masurata in grame nu in volume) ca sa o putem combina cu orice fel de grasimi?

      Eu zic ca este k asocierea. La painea integrala sau cu mai putina tarate adaugata in ea se schimba problema si nu se poate combina decat cu grasimile bune (ulei de masline sau uleiul de dovleac).

      Daca te intereseaza mai multe despre astea, citeste intrebari si raspunsuri (exista pe blog link direct) intrebarea 106, 98,99).

      edit: Briosele ptr mic dejun 50/50 cat si rulourile 50/50 sa sti ca sunt foarte pufoase si foarte bune la gust( daca se respecta reteta) este totul probat si experimentat de mine, pina sa ajuns la calitatea si gustul final al produsului.

      Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: