Friptura de curca cu mazare galbena ducesse F1

Imagine atasata

Mazarea galbena ducesse

  (o copie a retetei cartofi duchesse pusa de any pe arta culinara , adaptata monti de mine si transformata in mazare ducesse si difera si cantitatile, ptr ca mazarea este altfel decat cartoful).

       

Ingrediente:

500gr mazare galbena uscata

100gr unt

100gr telemea de oi grasa si uscata bine

250 gr cascaval gouda  ras marunt

4 galbenusuri

nucsoara

piper

Mod de preparare:

Se curata mazarea, se spala bine si se pune in apa la umflat(eu am lasat`o peste noapte) se pune cu apa la fiert, apoi se strecoara si se adauga in ea untul, se bate cu mixerul bine, apoi se adauga celelalte ingrediente si se amesteca totul bine si se pune in posh si se fac forme musuroi  in tava pe hartie de copt. Se coc ducessele la 200 grade in cuptorul preincalzit pina la o rumenire usoara.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: