3. Paine integrala bob de grau intreg cu tarate de ovaz F1 & F2 mese glucidice

IMG_2163 (Small)

Ingrediente:

444 gr faina grau intreg 
200 gr taratze ovaz
 gluten  (aici se poate pune 170 gr faina are tarata destula in ea)
120 gr drojdie proaspata
1 lingura sare
3 linguri ulei
600ml apa calda

Mod de preparare exact ca si la Painea integrala bob de grau intreg ”’ 7 spice’  ‘ nr1    postata in aceasta categorie

Inainte de a fi bagata la copt

IMG_2122 (Small)

Gata coapta si lasata obligatoriu la racit pe un gratar
Imagine atasata

Coaja moale si subtire, miezul asemenea

Imagine atasata
Imagine atasata
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: