Budinca din dovlecei si ciuperci

                                                 

 Budinca din dovlecel cu ciuperci  F1

IMG_1957 (Small)

Ciupercile 500gr preparate in tigaie cu putina sare si putin ulei si se scad bine.

IMG_1901 (Small)

dovlecel 1kg  ras, lasat cu putina sare sa stea cam 15 minute si stors bine de zeama +  ciupercile calite (cuburi de cascaval, marar verde, usturoi, 4 oua intregi, piper, putina sare  pus dupa gust  si dupa placerea celui care prepara) . Amestecat totul la gramada si pus in forma unsa la copt pe 170 gr pana este gata  rumena deasupra.

IMG_1902 (Small)

Ciupercile se adauga racite la temp camerei

IMG_1907 (Small)

Se toarna compozitia in tava unsa cu putin ulei

IMG_1908 (Small)

Se coace la 170-180 grade(depinde de cuptorul fiecaruia) pana creste frumos si se rumeneste.

IMG_1930 (Small)

Se portioneaza calduta nu fierbinte.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: