Negresa de post

Reteta este luata dupa blogul Laurei Sava.

Ingrediente:

 

1 cana de zahar

1 cana de apa

1/2 cana ulei

4 linguri de gem

3 linguri de cacao

1 mana de nuci pisate /cocos

1 linguritza praf de copt

2 cani de faina

stafide/fructe uscate  arome

 

Mod de preparare:

Se amesteca toate ingredientele la un loc si se toarna compozitia intr`o tava tapetata cu hartie de copt.

Se coace la foc potrivit 30-35 min si se taie rece si se glazureaza.

 

Eu am facut cantitate dubla ptr o tava mare.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: