Tahina (pasta de susan)

Ingrediente:

200gr susan alb

150 -180ml ulei de masline /floarea soarelui

Mod de preparare:

Susanul il punem intr`o cratita si il aurim putin (sa nu ardem ptr ca iese pasta amara)

Trebuie sa arate cam asa:

Lasam sa se raceasca, apoi punem in vasul de la mixerul vertical

Mixam

Adaugam uleiul si continuam mixarea pana devine pasta (va fi o pasta mai subtire).

Punem intr`un borcan, punem capacul si pastram tahina la frigider. Inainte de folosire se amesteca bine ptr ca se ridica uleiul la suprafata.

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: