Salata Caesar

Ingrediente:

1/2  salata    lollo  rosso

1/2 salata lollo  bianco

1/2 salata romana

1 piept de pui  dezosat  taiat  fasii

3 linguri sos de soya

3 linguri  ulei

1 lingurita miere

crema de otet balsamic de  Modena

crutoane de paine cu usturoi

200gr cascaval facut  fasii   late

sos  (retea  sos ptr  salate)

Mod de preparare

Salatele se rup bucati mai mari  cu mana

Pieptul de pui facut fasii se amesteca intr-n bol cu  sosul de soya  si uleiul, apoi se pune in tigaia incinsa si se lasa pina  se  patrunde apoi se adauga mierea si se amesteca pina se rumeneste putin.

Avem nevoie de un bol mai adanc in care punem salata rupta si imbinata  (adica din toate trei modele ) peste salata punem fasii de piept de pui  reci, cascaval fasii, crema de otet balsamic, crutoanele cu usturoi. continuam asa pina terminam ingredientele dar, ultimul rand, va fi piept de pui, cascaval, crutoane, si peste punem crema de otet balsamic.

Separat intr-un bol punem sosul.

Pofta buna!!!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: