Piersici umplute

Ingrediente:

 

2 cutii de piersici jumatati in sirop (14-16 jumatati) fara coaja.
1 telina medie

3 mere mari curatate de coaja

1 ridiche neagra curatata (dimensiunea unui mar mediu)

2 morcovi rasi.

sucul de la 2 lamai

sare, piper dupa gust

2 linguri de smantana grasa ,groasa (sa lege legumele )

Mod de preparare

Se rad merele, telina, ridichea si imediat se pune zeama de lamaie peste ele si se adauga sarea si piperul. Se lasa sa stea 15 min. Se storc bine de zeama, apoi adaugam morcovul ras si smantana.

Se umplu jumatatile de piersica stoarse bine de sirop.

Decor samburi de nuca si cranberry ( merisor).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: