RULADE


Rulada cu fructe uscate

1 muschiulet de porc

sare

piper

caise uscate

prune uscate

cascaval

Se taie pe lungime muschiuletul si se bate cu ciocanul de batut snitele, se pipereaza si sareaza putin, apoi se aranjeaza fructele si cascavalul

Se ruleaza strans se prind marginile cu scobitori, se unge cu ulei si se impacheteaza in hartie de copt si se pune la cuptor, cam 30 de min la foc moderat. Dupa 30 de min se desface hartia si se  unge cu miere si se lasa sa prinda culoare. Se feliaza rece.

Rulada  cu spanac

 

 

500gr spanac congelat maruntit

5 albusuri

4 linguri pline de faina

piper 1 varf de cutit

sare 1 varf de cutit

300gr cascaval ras

250 gr branza dulce de vaca  ( frecam branza cu putin ulei, sare si ceapa rosie  taiata marunt)

sfecla rosie  fiarta  taiata bastonase

Batem albusurile spuma tare, adaugam piper si sare , faina, apoi spanacul si amestecam cu lingura de sus in jos. Pregatim tava de la aragaz cu hartie  de copt in ea, stropita cu ulei apoi punem compozitia si nivelam bine apoi punem la copt in cuptorul preincalzit la 170 de grade cam 20 de min (se desprind marginile ) scoatem tava afara presaram cascavalul si punem din nou in cuptor , pina se topeste cascavalul . Scoatem tava afara, in capatul dinspre noi punem ca un sul toata pasta de branza dulce apoi bucatile de sfecla pe care le aranjam de`a latul ruladei si rulam strans ne ajutam de hartia de copt apoi transferam rulada pe o folie transparenta si rulam bine in folie avind grija sa strangem capetii foliei exact ca si la salamul de biscuiti. Se pune la rece apoi se poate felia.

Rulada cu bacon, cascaval, praz

1 muschiulet de porc

cascaval taiat baton

felii de bacon cam 250 gr feliat

codita verde de praz

sare

piper

Se despica muschiuletul pe lungime, se bate cu ciocanul de batut snitele, se pipereaza, sareaza, se aseaza pe toata suprafata bacon feliile in lung, apoi in capatul dinspre noi al muschiuletului se aseaza pe toata latimea muschiuletului coditza de praz si peste ea batoanele de cascaval si se ruleaza strans, se prind capetii cu scobitori, se unge rulada cu ulei si se impacheteaza in hartie de copt si se pune la copt in cuptorul preincalzit la 170 gr ptr 30 de min, dupa care se deschide cuptorul si se desface hartia se mai lasa putin ptr rumenire (nu prea mult sa evitam uscarea muschiuletului) se pune la rece si se feliaza.

 

Rulada din piept de pui cu bacon, cascaval, praz

img_0883-medium

 

1 piept de pui dezosat

cascaval taiat baton

felii de bacon cam 250 gr feliat

codita verde de praz

sare

piper

2 oua

pesmet

ulei ptr prajit

 

Mod de preparare

Se despica pieptul pe lungime, se bate cu ciocanul de batut snitele, se pipereaza, sareaza, se aseaza pe toata suprafata bacon feliile in lung, apoi in capatul dinspre noi  se aseaza pe toata latimea  coditza de praz si peste ea batoanele de cascaval si se ruleaza strans, se prind capetii cu scobitori, se trece rulada prin ou batut, apoi prin pesmet  si se pune la rece vreo 1/2 ora apoi se prajeste in ulei fierbinte.

 

Se feliaza rece.

 

Pofta buna!

Anunțuri

2 comentarii (+add yours?)

  1. bvalery
    Aug 17, 2013 @ 18:52:18

    Este minunat !!! multumim pentur reteta :*

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: