Conserva de hering

post-40681-1322556443_thumb

Ingrediente:

(se poate folosi si alt fel de peste)

Hering congelat  1kg

Celelalte ingrediente de mai jos de pun dupa preferinta (la ochi/dupa gust)

ceapa,usturoi, suc de rosii, piper,otet, sare,frunza de dafin, 200ml ulei (se poate pune si ienibahar). Se poate servi calda sau rece dupa preferinta.
Se decongeleaza pestele, se taie aripioarele si capul, se scot intestinele si se spala bine cu apa rece.

Ceapa se taie pestisori se freaca cu sare otet si piper apoi se pune in cratitza un rand de ceapa,unul de peste, (6 catei de usturoi am pus taiat in lung) si se pune printre ceapa si foaie de dafin. Se pun randuri pana se termina pestele si ceapa deasupra ultimul rand va fi ceapa. Se pune suc de rosii (suc de rosii pana acopera ceapa). Uleiul se pune peste sos si gata la cuptor. Se pune in cuptor vreo 2 ceasuri la foc asa mai mic. Este gata cind numai are zeama si nu se amesteca deloc in oala.

Recomandat o cratita mai inalta

Se poate servi cald  sau rece

post-40681-1322556484_thumb

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: